Kezeléseink menü megnyítása itt!
Contour Systeme - Ultrahangos alakformálás
 
Miért jó az UltraContour kezelés?
Magyar nyelv English Language  

Az UltraContour kezelési módszer az egyetlen, amely lehetőséget ad arra, hogy a test különböző területeinek (csípő, combok, has, popsi) területén kialakult makacs zsírlerakódásait fellazítsa, majd a sejtek szétbontása után a májon keresztül kijuttassa a szervezetből. Ezt a kezelési formát ultrahangos zsírbontásnak nevezzük. A megszüntetett cellulitisz tünetek után a kezelt terület visszanyeri a korábbi egyenletességét.

Az UltraContour technológia úgy lett kifejlesztve, hogy csak a zsírsejteket roncsolja, sértetlenül hagyva a kritikus környező struktúrákat, mint a bőr, az erek, idegek és a kötőszövet. A szétroncsolódott zsírsejtek biztonságos eltávolítása a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusai keresztül történik.

Az UltraContour eszköz és szabadalmaztatott módszer az első lehetőség a világon, mely kettős ultrahanghatást kínál a kezelőjének és a  páciensnek.

Akcióink A kezelés Miért különleges? Miben különbözik? Kinek javasolt? Miért jó? Nálunk jártak Cikkek Kapcsolat Csatlakozz hozzánk a Facebook-on!